Forlænger gulvets levetid​

Sliber alle trægulvstyper​

5 ud af 5 i anmeldelser​

Eksperter inden for trægulve​

Trægulve ser helt fantastiske ud, og de passer ind i de fleste rum, hvad enten det er i private hjem, på kontoret eller på hotellet i Galten, Silkeborg, Skanderborg, Aarhus og omegn. 

​Et trægulv er også utrolig anvendeligt, æstetisk at se på og klassisk. Det går godt med alle stilarter – lige fra den minimalistisk nordiske stil til det mere pompøse.


Men for at et trægulv forbliver smukt og æstetisk, kræver det engang i mellem en gulvbehandling. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har en naturlig passion for det smukke gulv, og du kan regne med, at vi tilbyder dig til den bedste behandling, som passer til dit gulv.

Der findes mange forskellige trægulve, og hver enkelt type kræver deres egen behandlingsmetode.
Vi ved, hvad der skal til for at holde dit gulv pænt – selv i mange år frem.

Vores erfarne gulveksperter har erfaring med alle typer trægulve, men vi anses som specialister indenfor følgende områder:​

  • Massivt parketgulv
  • ​Massivt plankegulv
  • ​Højkantsparket
  • ​Sildebensparket
  • ​Mosaikparket
  • ​Lamelparket
  • ​Klodsgulve​​

Vi ringer dig gerne op

– På det tidspunkt der passer dig bedst
​Efter vi har talt eller mailet og aftalt et møde, aflægger vi dig et uforpligtende besøg. Her gennemgår vi dine gulve og får en snak om hvordan vi griber projektet an. Vi gennemgår alle detaljer så du præcist ved hvad du skal forvente.​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores store passion samt erfaring indenfor behandling af trægulve har gjort os til eksperter indenfor disse områder, og når vi samtidig kan varetage gulvafslibningen, behøver du ikke have fat i to virksomheder, når du skal have ordnet dit gulv. Hos Jysk Gulvbehandling kan vi klare det hele for dig.

Lak er med til at forsegle og beskytte dit trægulv, så det kan tåle slid, snavs og rengøring. Du kan vælge at få lakeret i 3 forskellige glansgrader – mat, halvblank og blank.


Lak er med til at bevare træets naturlige farver og giver dit trægulv en meget slidstærk og rengøringsvenlig overflade. En lakbehandling kan holde i mange år, og kan få selv det mest slidte gulv til at se pænt ud igen.

Ludbehandling har længe været brugt indenfor gulvbehandlingsfaget, men ludbehandling kan ikke stå alene. Du kan ludbehandle, hvor der efterfølgende afsluttes med enten sæbe, hvid olie eller en natur olie. Når du efterbehandler med sæbe, får du en overflade, der er hård, slidstærk og smudsafvisende.


Ved behandling med hvid olie får du et lyst udseende trægulv, der har en god beskyttelse mod snavs og væskespild. Du bevarer stadig åreaftegninger i gulvet, men det lysnes gevaldigt, hvis man sammenligner med en ludbehandling med natur olie. Den naturlige olie giver et lysere gulv med en svag honningfarve, hvor årene fremhæves markant. Det giver en utrolig smuk overflade og en god beskyttelse mod snavs og slid.​

Hvidpigmentering er utrolig populært i de nordiske lande, der med vores få solskintimer gerne vil tiltrække så meget lys som muligt. Ludbehandling med hvid olie er også en hvidpigmenteringsmulighed, men du kan også vælge en hvid lakering. Det lyse gulv vil give mere lys i rummet, og det ser rigtig godt ud på massive plankegulve eller parket.

Uanset hvilken gulvbehandling du er til, kan vi hjælpe dig med at få opfyldt drømmen i Galten, Silkeborg, Skanderborg, Aarhus og omegn. Du kan trygt tage os med på råd, og vi sender altid en erfaren chef eller medarbejder med ud til opgaven for at kunne give den bedste vejledning til dit trægulv.

Skal vi hjælpe dig, kan du kontakte os på telefon 70 44 40 40 eller mail info@jyskgulvbehandling.dk.​​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 24 anmeldelser fra Facebook

Jysk Gulvbehandling ApS

Horsevej 2,
​8464 Galten

​​​

CVR: 39460750

Telefon: 70 44 40 40

E-mail: info@jyskgulvbehandling.dk 

Derfor skal du vælge os

Vi har glade kunder​

Vores kvalitet er i top

Vi er dedikeret til god service

Vores priser er konkurrencedygtige

Vi rydder pænt op efter os

Hos os er er en aftale en aftale