Forlænger gulvets levetid​

Sliber alle trægulvstyper​

5 ud af 5 i anmeldelser​

Gulvafslibning udføres af gulvsliber​

Trægulve kan med tiden blive slidte efter de mange fødder, der har betrådt det. 

​For at holde dit gulv pænt, eller gøre det pænt igen, har gulvet krav på pleje og omsorg. Når du skal til at foretage en gulvbehandling, kræver det først en afslibning af den gamle overfladebehandling. Gulvafslibning kan udføres på mange forskellige måder, og alt efter dit trægulvs type, slitageniveau, overfladebehandling og dit ønskede resultat, skal det udføres på en bestemt måde.

Målet er, at dit gulv skal stå smukt og holde i lang tid, og det er vi eksperter i at få det til. Som gulvsliber udfører vi professionel slibning af gulve for kunder i blandt andet Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og omegn.

Gulvsliber udfører effektiv slibning af gulve

Gulvafslibning omhandler processen, hvor man gør gulvet klar til en overfladebehandling. Grunden til at man sliber gulvet inden er for at efterbehandlingen holder bedre, og at man opnår det pæneste resultat. Når du skal ændre udseendet på dit gulv, kræver det et blankt lærred – og det får du ved at afslibe inden.

Vi starter altid med at komme på besøg hos dig, og der vil altid være en chef med fra firmaet, så vi kan give den bedste vejledning til din gulvbehandling. Vi vurderer gulvets kvalitets- og slitageniveau, hvorefter vi tager en snak om, hvad der skal ske efter vores gulvafslibning. En slibning af gulv kan nemlig ikke stå alene, da træet er en levende organisme, der indeholder fugt. For at træet ikke skal blive misfarvet eller ’slå sig’, skal man efterbehandle det med en lud- eller lakbehandling.

Du kan læse meget mere om vores gulvbehandling her.​

Vi ringer dig gerne op

– På det tidspunkt der passer dig bedst
​Efter vi har talt eller mailet og aftalt et møde, aflægger vi dig et uforpligtende besøg. Her gennemgår vi dine gulve og får en snak om hvordan vi griber projektet an. Vi gennemgår alle detaljer så du præcist ved hvad du skal forvente.​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når vi er blevet enige om forløbet, går vi først og fremmest i gang med at slibe gulvet groft. En grov afslibning af gulve sker med grovere sandpapir, og det fjerner de værste lag af lak og andre unødvendige lag, der må befinde sig på overfladen.

Efterfølgende kan man slibe gulv med finere sandkorn, som giver gulvet den jævne og pæne overflade. Vi sliber altid i gulvets retning, og ved sildeben-gulv sliber vi på tværs – da det er med til at give det bedste resultat. Ved gulvafslibning vil der opstå en masse støv, men vi leverer altid et støvfrit resultat.

Vi gør altid rent efter os selv, så du slipper for selv at stå med oprydningsarbejdet, når vi er færdige.

Vores erfaring inden for slibning af gulve sikrer dig, at du får et professionelt, hurtigt og pænt resultat hver gang. Hvis du vil være sikker på et pænt resultat, anbefaler vi ikke, at du selv går i gang med afslibning.

Vi har den tekniske viden, der sørger for, at der ikke kommer stopmærker fra maskinen, og vi har også udstyret til at nå helt ud i hjørnerne – med andre ord, så er vi det ultimative valg, hvis man ønsker et flot og gennemført resultat.

Vi udfører slibning af alle trægulve​

Som nævnt tidligere kræver forskellige trægulve også forskellige afslibningsmetoder og udstyr. Med vores store viden inden for området ved vi, hvad der skal for at holde dit trægulv i topform og bevare dets æstetiske udseende.

Vores gulvsliber har erfaring med alle typer trægulve, men vi er specielt dygtige til følgende:

  • ​Massivt parketgulv
  • ​Massivt plankegulv
  • ​Højkantsparket
  • ​Sildebensparket
  • ​Mosaikparket
  • ​Lamelparket
  • ​Klodsgulve

Som gulvsliber kan vi som udgangspunkt afslibe alle typer af trægulve, men hvornår er det tid til at give gulvet en ny omgang? Det er i bund og grund helt op til dig, hvornår du synes gulvet er blevet grimt. Men hvis lakken er slidt ned, og der er hakker, ridser, eller gulvet har fået en mælkehvid patina, så skal det overvejes, om det ikke er tid til at forkæle ens gulv.

Hvis der kommer for dybe hakker i gulvet eller større slitage-områder, kan det blive meget omkostningskrævende, da gulvet måske helt skal udskiftes. Vi anbefaler derfor, at man et par gange om året vedligeholder gulvet med en plejende lak eller olie. Det vil forlænge levetiden af dit gulv og sørge for, at din overflade forbliver smuk, smudsafvisende og modstandsdygtig overfor ridser.

Den store passion samt erfaring inden for gulvafslibning og behandling af trægulve har gjort os til eksperter inden for området. Derudover er du ikke nødsaget til at samarbejde med to virksomheder, da vi klare det hele for dig – inklusive gulvbehandlingen.

Uanset hvilken afslibning og gulvbehandling du er til eller har brug for, kan vi hjælpe dig med at få opfyldt drømmen. Når du tager os med på råd, får du næsten et helt nyt gulv. Det vil i hvert fald fremstå nyt og flot. Vores råd og vejledning vil i sidste ende give dig en pæn overflade, og din bolig, dit kontor eller dit hotel vil give et godt helhedsindtryk.

Hvad koster gulvafslibning?

Kunne du tænke dig en konkret pris på slibning af gulve, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 44 40 40 eller e-mail info@jyskgulvbehandling.dk. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til kunder i Galten, Silkeborg, Skanderborg, Aarhus og omegn.​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 24 anmeldelser fra Facebook

Jysk Gulvbehandling ApS

Horsevej 2,
​8464 Galten

​​​

CVR: 39460750

Telefon: 70 44 40 40

E-mail: info@jyskgulvbehandling.dk 

Derfor skal du vælge os

Vi har glade kunder​

Vores kvalitet er i top

Vi er dedikeret til god service

Vores priser er konkurrencedygtige

Vi rydder pænt op efter os

Hos os er er en aftale en aftale