Gulvafslibning udføres af gulvsliber

Trægulve kan med tiden blive slidte

​For at holde dit gulv pænt, eller gøre det pænt igen, har gulvet krav på pleje og omsorg. Når du skal til at foretage en gulvbehandling, kræver det først en afslibning af den gamle overfladebehandling. Gulvafslibning kan udføres på mange forskellige måder, og alt efter dit trægulvs type, slitageniveau, overfladebehandling og dit ønskede resultat, skal det udføres på en bestemt måde.

Målet er, at dit gulv skal stå smukt og holde i lang tid, og det er vi eksperter i at få det til. Som gulvsliber udfører vi professionel slibning af gulve for kunder i blandt andet Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og omegn.​

Gulvsliber udfører effektiv slibning af gulve

Gulvafslibning omhandler processen, hvor man gør gulvet klar til en overfladebehandling. Grunden til at man sliber gulvet inden er for at efterbehandlingen holder bedre, og at man opnår det pæneste resultat. Når du skal ændre udseendet på dit gulv, kræver det et blankt lærred – og det får du ved at afslibe inden.

Vi starter altid med at komme på besøg hos dig, og der vil altid være en chef med fra firmaet, så vi kan give den bedste vejledning til din gulvbehandling. Vi vurderer gulvets kvalitets- og slitageniveau, hvorefter vi tager en snak om, hvad der skal ske efter vores gulvafslibning. En slibning af gulv kan nemlig ikke stå alene, da træet er en levende organisme, der indeholder fugt. For at træet ikke skal blive misfarvet eller ’slå sig’, skal man efterbehandle det med en lud- eller lakbehandling. Du kan læse meget mere om vores gulvbehandling her.​

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os

Kontakt os nu og få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvbehandling.

Eller send din opgave til os på mail:

info@jyskgulvbehandling.dk

​Vi udfører slibning af trægulve

Når vi er blevet enige om forløbet, går vi først og fremmest i gang med at slibe gulvet groft. En grov afslibning af gulve sker med grovere sandpapir, og det fjerner de værste lag af lak og andre unødvendige lag, der må befinde sig på overfladen.

Efterfølgende kan man slibe gulv med finere sandkorn, som giver gulvet den jævne og pæne overflade. Vi sliber altid i gulvets retning, og ved sildeben-gulv sliber vi på tværs – da det er med til at give det bedste resultat. Ved gulvafslibning vil der opstå en masse støv, men vi leverer altid et støvfrit resultat. Vi gør altid rent efter os selv, så du slipper for selv at stå med oprydningsarbejdet, når vi er færdige.

Vores erfaring inden for slibning af gulve sikrer dig, at du får et professionelt, hurtigt og pænt resultat hver gang. Hvis du vil være sikker på et pænt resultat, anbefaler vi ikke, at du selv går i gang med afslibning. Vi har den tekniske viden, der sørger for, at der ikke kommer stopmærker fra maskinen, og vi har også udstyret til at nå helt ud i hjørnerne – med andre ord, så er vi det ultimative valg, hvis man ønsker et flot gulv.

Som gulvsliber kan vi som udgangspunkt afslibe alle typer af trægulve, men hvornår er det tid til at give gulvet en ny omgang? Det er i bund og grund helt op til dig, hvornår du synes gulvet er blevet grimt. Men hvis lakken er slidt ned, og der er hakker, ridser, eller gulvet har fået en mælkehvid patina, så skal det overvejes, om det ikke er tid til at forkæle ens gulv.​

Uanset hvilken afslibning og gulvbehandling du er til eller har brug for, kan vi hjælpe dig med at få opfyldt drømmen. Når du tager os med på råd, får du næsten et helt nyt gulv. Det vil i hvert fald fremstå nyt og flot. Vores råd og vejledning vil i sidste ende give dig en pæn overflade, og din bolig, dit kontor eller dit hotel vil give et godt helhedsindtryk.

Hvad koster gulvafslibning?

Kunne du tænke dig en konkret pris på slibning af gulve, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 7044 4040 eller e-mail info@jyskgulvbehandling.dk. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til kunder i Galten, Silkeborg, Skanderborg, Aarhus og omegn.​

skriv til os

Udfyld vores kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vedhæft en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 7044 4040
eller skriv en mail til info@jyskgulvbehandling.dk

Jysk Gulvbehandling ApS

Horsevej 2, 8464 Galten

CVR-nummer: 39460750

​Jysk Gulvbehandling ApS er beliggende i det skønne område Galten i nærheden af Århus.

Vi arbejder i og omkring Skanderborg, Århus, Silkeborg og resten af Østjylland, og kører gerne ud til både små og større opgaver.

© 2022 Jysk Gulvbehandling ApS. Alle rettigheder forbeholdes.