Kvalitetsbevidst gulvfirma siden 2018​

​Jysk Gulvbehandling nær Århus

Vi er 2 brødre der har valgt at gå sammen og skabe drømmen om egen virksomhed. Vi startede Jysk Gulvbehandling i 2018, men vi har hver især mange års erfaring indenfor gulvbranchen, hvor vi har været siden 2009. Med vores lige knap 10 års erfaring, kan du trygt regne med, at vi altid leverer et professionelt resultat, hvad enten det er gulvafslibning eller gulvbehandling.

Arbejdsområder

Vi arbejder i og omkring Skanderborg, Århus, Silkeborg og resten af Østjylland. Vi kører gerne ud til både små og større opgaver, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om den bedste løsning for dit trægulv. Når vi aflægger dig et besøg, kigger vi på dit trægulv og giver dig gode råd til en eventuel løsning, og hvad det kommer til at kræve af vedligeholdelse efterfølgende. Vi arbejder indenfor alle trægulvstyper, men vi har specielt stor erfaring med følgende:

Sikkerhed for kvalitet i alle gulvopgaver

Du kan altid regne med, at der er én ejer med til hver enkelt opgave. Det gør vi for at give dig den bedste vejledning, og så du kan trække på vores ekspertise indenfor gulve. Vi arbejder nemlig ud fra et højt serviceniveau, der er med til at give dig et resultat af høj kvalitet hver gang. Vi arbejder ud fra en kompromisløs tankegang, hvor vi indtænker slutresultatet allerede fra starten af. Det er med til at give dig et slutresultat, som både du og vi kan være stolte af.

Vi benytter kun nøje udvalgte slibemaskiner, som lever op til vores strenge krav for holdbarhed, sikkerhed og kvalitet. Det er nemlig ikke lige meget for dit gulv, hvad vi benytter, og derfor tager vi altid udgangspunkt i de særlige behov, hver enkelt opgave kan have. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, men vi tager os friheden til at være ærlige og råde jer, hvis vi mener, at en anden løsning ville give jer et bedre resultat. Du skal trods alt kigge på dit gulv i mange år frem, og vi vil gerne sørge for, at du synes det er pænt.

Skal vi hjælpe dig, kan du altid svinge forbi Galten og få en snak. Er du ikke lige i nærheden, kan du ringe til os på +45 7044 4040 eller sende os en mail på info@jyskgulvbehandling.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Trænger gulvet til en opfriskning? Kontakt os

Kontakt os nu og få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvbehandling.

Eller send din opgave til os på mail:

info@jyskgulvbehandling.dk

skriv til os

Udfyld vores kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vedhæft en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 7044 4040
eller skriv en mail til info@jyskgulvbehandling.dk

Jysk Gulvbehandling ApS

Horsevej 2, 8464 Galten

CVR-nummer: 39460750

​Jysk Gulvbehandling ApS er beliggende i det skønne område Galten i nærheden af Århus.

Vi arbejder i og omkring Skanderborg, Århus, Silkeborg og resten af Østjylland, og kører gerne ud til både små og større opgaver.

© 2022 Jysk Gulvbehandling ApS. Alle rettigheder forbeholdes.