Forlænger gulvets levetid​

Sliber alle trægulvstyper​

5 ud af 5 i anmeldelser​

Om os​

​Jysk Gulvbehandling ApS er beliggende i det skønne område Galten i nærheden af Århus. 

​Vi er 2 brødre der har valgt at gå sammen og skabe drømmen om egen virksomhed. Vi startede Jysk Gulvbehandling i 2018, men vi har hver især mange års erfaring indenfor gulvbranchen, hvor vi har været siden 2009. Med vores lige knap 10 års erfaring, kan du trygt regne med, at vi altid leverer et professionelt resultat, hvad enten det er gulvafslibning eller gulvbehandling.

 

Arbejdsområder

Vi arbejder i og omkring Skanderborg, Århus, Silkeborg og resten af Østjylland. Vi kører gerne ud til både små og større opgaver, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om den bedste løsning for dit trægulv. Når vi aflægger dig et besøg, kigger vi på dit trægulv og giver dig gode råd til en eventuel løsning, og hvad det kommer til at kræve af vedligeholdelse efterfølgende.

Vi arbejder indenfor alle trægulvstyper, men vi har specielt stor erfaring med følgende:

  • Massivt parketgulv
  • ​Massivt plankegulv
  • ​Højkantsparket
  • ​Sildebensparket
  • ​Mosaikparket
  • ​Lamelparket
  • ​Klodsgulve​​

Sikkerhed for kvalitet i alle gulvopgaver

Du kan altid regne med, at der er én ejer med til hver enkelt opgave. Det gør vi for at give dig den bedste vejledning, og så du kan trække på vores ekspertise indenfor gulve. Vi arbejder nemlig ud fra et højt serviceniveau, der er med til at give dig et resultat af høj kvalitet hver gang. Vi arbejder ud fra en kompromisløs tankegang, hvor vi indtænker slutresultatet allerede fra starten af. Det er med til at give dig et slutresultat, som både du og vi kan være stolte af.

Vi benytter kun nøje udvalgte slibemaskiner, som lever op til vores strenge krav for holdbarhed, sikkerhed og kvalitet. Det er nemlig ikke lige meget for dit gulv, hvad vi benytter, og derfor tager vi altid udgangspunkt i de særlige behov, hver enkelt opgave kan have.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, men vi tager os friheden til at være ærlige og råde jer, hvis vi mener, at en anden løsning ville give jer et bedre resultat. Du skal trods alt kigge på dit gulv i mange år frem, og vi vil gerne sørge for, at du synes det er pænt.

Skal vi hjælpe dig, kan du altid svinge forbi Galten og få en snak. Er du ikke lige i nærheden, kan du ringe til os på 70 44 40 40 eller sende os en mail på info@jyskgulvbehandling.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op

– På det tidspunkt der passer dig bedst
​Efter vi har talt eller mailet og aftalt et møde, aflægger vi dig et uforpligtende besøg. Her gennemgår vi dine gulve og får en snak om hvordan vi griber projektet an. Vi gennemgår alle detaljer så du præcist ved hvad du skal forvente.​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 24 anmeldelser fra Facebook

Jysk Gulvbehandling ApS

Horsevej 2,
​8464 Galten

​​​

CVR: 39460750

Telefon: 70 44 40 40

E-mail: info@jyskgulvbehandling.dk 

Derfor skal du vælge os

Vi har glade kunder​

Vores kvalitet er i top

Vi er dedikeret til god service

Vores priser er konkurrencedygtige

Vi rydder pænt op efter os

Hos os er er en aftale en aftale